Aegis Configurator

Aegis Configurator je díky schopnosti uchovávat uživatelské profily a nastavení, intuitivnímu rozhraní a hromadné inicializaci více Aegis šifrovaných disků neocenitelným pomocníkem při hromadném nasazení a správě produktů Aegis.

Availability: Dostupné na objednávku Katalogové číslo: 1560 Kategorie:
Zobrazit seznam poptávek

Popis

Rychlé vytváření uživatelských profilů, úprava nastavení nebo nahrání dat na více Aegis zařízení

Aegis Configurator je díky schopnosti uchovávat uživatelské profily a nastavení, intuitivnímu rozhraní a hromadné inicializaci více Aegis šifrovaných disků neocenitelným pomocníkem při hromadném nasazení a správě produktů Aegis. Configurator sám rozpozná připojená podporovaná zařízení a umožní administrátorovi nastavit a připravit k nasazení všechny připojená zařízení najednou.

FIPS 140-2 validováno (v procesu do 2Q 2017)

NIST FIPS 140-2 je všeobecně uznávaný standard kryptografického zabezpečení pro citlivá data. Validace Aegis Secure Key 3.0 pokrývá 11 oblastí zabezpečení, včetně fyzického zabezpečení, šifrovací technologie a integrity designu.

Vytváření Master profilů

Vytvořte, upravte a uložte si master profily pro opakovanou inicializaci zařízení, v rámci kterých můžete zohlednit vaše bezpečnostní politiky, přednahrát definovaná data, reformátovat zařízení nebo automaticky generovat administrátorské, uživatelské a obnovovací PINy.

Správa profilů

Vytvořené profily lze dále editovat či mazat – všechna nastavení a aktivity jsou přitom zaznamenávána do logu.

Vyhledávání dle konkrétních zařízení

V rámci historie nastavení lze dohledat nastavení a počáteční PINy použité pro jednotlivá zařízení – vyhledávat lze dle typu zařízení, názvu profilu či sériového čísla zařízení.

Nucená inicializace uživatelem

V rámci Aegis Configurator je možno zařízení nasadit ve stavu, který před dalším používáním přinutí uživatele k aktivaci vlastního PINu

 

Aktuálně kompatibilní s těmito Aegis zařízeními: